Meditationer & visualiseringer

Af Pernille Marx

Nye meditationer lander jævnligt i shoppen...

Flere mindfulness meditationer og visualiseringer er undervejs fra hjerte til lydfiler.

Læs mere nederst på siden, hvad meditationer kan gøre for dig.

Mindfulness Meditation

Ro På, Mor! er en guided mindfulness meditation (audio) dedikeret til alle jer skønne kvinder og mødre derude. Du behøver ikke at have mediteret før, jeg guider dig blidt og trygt igennem en 25 minutters mindfulness meditation med åndedrætsøvelser, bodyscan og hjertemeditation.


Alt det kræver af dig er en halv times uforstyrret tid. En kærlig stund med selvomsorg for dig.


For hver solgte meditation går 10 kroner til Mødrehjælpen. 


Læs mere og bestil meditationen (audio) på Momo Academy


This is a note or highlight box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in. 

Meditation & Mental Sundhed

Meditation

Meditation er en mental træning i at selvregulere din opmærksomhed og møde dig selv nysgerrigt, kærligt og ikke dømmende - og dermed sætte dig selv fri af modstand og gamle overbevisninger. 

Hjernen

Det vi har fokus på vokser. Det gælder også mental træning.

Opmærksomhedstræning ændre faktisk din hjerne fysisk. Område omkring amygdal, som er en del af reptilhjernen, som hele tiden spejder efter farer, aftager helt fysisk i størrelse, ved daglig meditation. Derimod fortykkes hjernen omkring hyppocampus, som blandt andet er vigtig for overblik, fokus og koncentration, men i høj grad også for empati og velvære. 

Det betyder at vi livet igennem har mulighed for at skabe nye stier i hjernen, så vi kan ændre ukærlige tanke- og handlingsmønstre. 

>