Min historie


Det her er min ild

Min hjertebrister, når jeg ser mennesker, der bærer på så meget smerte. Både fysisk, men i den grad også psykisk. Når modstand på at turde røre ved de svære følelser fastholder os i lidelse og gamle historier. 


Derfor er min ild, at sætte dig fri. Af tanker, gamle overbevisninger, handlemønstre og smerte. For at invitere mere glæde, indre ro og kærlighed ind. Kærlighed til dig selv, din omverden og til livet. 


Jeg ved, du kan sætte dig selv fri og komme op. For jeg har selv gået vejen - fra angst i min barndom, spiseforstyrrelser i min ungdom og stress og funktionelle lidelser i mit voksenliv. 


Hurtige fakta

Jeg har arbejdet med stilhed, meditation og mindfulness i en stor global software virksomhed de sidste 5 år. 


Jeg er i øjeblikket meget optaget af at arbejde med oppe-teorien, en udvidelse af den kognetive teori, og sammenhængen mellem mad og følelser. Begge uddannelser fra Mette Holm.


Jeg er uddannet mindfulness practitioner fra Mindfulness Akademiet (2015), og har bygget oven på med et seks uger kursus hos Henning Daverne (2016) og en mindfulness instruktør uddannelse fra Sussanne Wexø (2016). BodyMind Academy's inspirerende mindset og magiske værktøjer har fået en plads i mit hjerte efter deres familiekursus (2017), og giver så mening i mit arbejde og mit familieliv.


Derudover deltager jeg månedligt i kurser, workshops og seminarer inden for yoga, dans, brugen af stemmen, breath work, kvindecirkler, spiritualitet og psykologi. 


Jeg bruger dagligt mindfulness med mine drenge på nu 8 og 10 år. Ligesom jeg jævnligt laver mindfulness workshops med børn og unge.This is a note or highlight box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in. 

© Thrive Landing Pages. All rights Reserved   I   Policy  I   Disclaimer 

>